FOCUSONIC HIFU ARCFIATALÍTÁS

HIFU mikrofókuszált ultrahangos bőrfiatalító kezelés eredményessége abban rejlik, hogy az eddig használt non-invazív technológiákkal szemben sokkal gyorsabban és sokkal mélyebben, három rétegben (1,5mm 3mm 4,5mm mélységben) nyújt megoldást az idő múlásával megjelenő bőrproblémákra. A kollagén rostok száma a 30-as életéveinkben csökkenni kezd. Ezt a csökkenést tudjuk megakadályozni a kollagén és elasztin termelődés beindításával.

RÁDIÓFREKVENCIÁS ARCFESZESÍTÉS

A Kollagén a bőrünk kötőszövetének egyik legfontosabb összetevője, mely a bőr rugalmasságáért, feszességéért felel. Az idő előrehaladtával és a fénykárosodás eredményeképpen a szervezetünkben található kollagén mennyisége csökken, így bőrünk rugalmassága romlik, ráncok jelennek meg a bőr felszínén és arcbőrünk megereszkedik. A rádiófrekvenciás arcfeszesítés segítségével a bőr természetes kollagén termelése fokozható.

HYALURONOS SZÉRUMOS ARCKEZELÉS

Az öregedés során a bőrünk hyaluronsav tartalma jelentősen csökken, vízhiányossá és fakóbbá válik, megjelennek az első ráncok. A bőr színének, ragyogásának, rugalmasságának visszaszerzése érdekében segítünk Önnek. A hialuronsavas szérumos kezelés két fázisból áll.

 

PIGMENTFOLT KEZELÉS

 

Kezelésünk során gyémántfejes csiszolással eltávolítjuk a felszíni elhalt hámréteget, aminek következtében a hám basalis rétegében a sejttermelés fokozódik, az új sejtek a bőrfelszín felé fognak vándorolni, a vérkeringés és a nyirokkeringés felpezsdül, valamint a tápanyag és oxigén felvétel javul. A steril gyémántfejek és a vákuum hatására a bőr azonnal simább, egyenletesebb textúrájú lesz. A kezelés után, illetve otthon alkalmazott hatóanyagok, krémek felszívódása megsokszorozódik.

 

AKNE KÚRA

Kezelésünk két részből áll:

A hidrodabrázió vízsugárral történő bőrcsiszolás, amely mélyen ható tisztítást tesz lehetővé és elősegíti a sejtregenerációt. A kezelés célja, az elhalt hámsejtek eltávolítása, és a bazális sejtek osztódásának stimulációja, ezáltal a bőr önmegújító folyamatainak elősegítése. A hidroabrázió a mechanikai peelingek csoportjába tartozik. Gyulladt bőr kezelésére is alkalmas, mivel intenzív hámlasztó hatása van, de emellett kíméletes.