MI IS AZ A KAVITÁCIÓS KEZELÉS?

Az ultrahangos kavitációs kezelést azoknak ajánljuk, akik hetente, kiegyensúlyozottan szeretnének 1-2 hónap alatt megszabadulni a nemkívánt feleslegtől. A kavitációs kezelés sikere az elfolyósított zsír kiürülésén múlik, ezért a kezelés mellé elengedhetetlen a kiürítő kezelés és az 1 napos diéta. Nagyobb területeket is kezelhetünk, jó eredménnyel.

Learn more

EDDIG MIÉRT NEM SIKERÜLT HOSSZÚTÁVON MEGTARTANI EGY FOGYÓKÚRA VAGY EDZÉS EREDMÉNYÉT?

Mert a zsírsejteket valójában sosem tüntetted el, csak a méretét változtattad meg. Erre ugyanis a diéta vagy az edzés nem képes. Fix mennyiségű zsírsejtünk van. Ha hízol, a zsírsejtek mérete nő, ha fogysz, akkor csökken. De maga a sejt megmarad. Így nem is csoda, hogy a visszahízás egy szigorú étrend vagy edzésprogram abbahagyása után garantált.

SZÁMOLJ LE ÖRÖKRE AZ EDZÉSNEK ÉS DIÁTANAK ELLENÁLLÓ MAKACS ZSÍRPÁRNÁIDDAL!

Most itt a lehetőség, hogy zsírsejtjeidet végre eltüntesd hasadról, csípődről, fenekedről, karodról és combodról. A kezelés teljesen fájdalommentes és biztonságos eljárás. A kezelés során a vendég speciális, a kavitációs kezelésre jellemző ciripelő hangot hall. A kezelés ideje 10-20 perces és körülbelül hetente ismételjük 8-10 alkalommal.

A KEZELÉSRŐL BŐVEBBEN:

Az Ultrahangos kavitáció során a nagy teljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület zsírszöveteiben mikrobuborékokat hoznak létre és ezen mikrobuborékok összeroppanása során nyomásváltozás jön létre, melynek köszönhetően a lokálisan elhelyezkedő zsírsejtek szétesnek. Az ultrahangrezgések hatására a zsírsejtek fala felbomlik, tartalmuk a sejt közötti térbe folyik, majd a természetes salaktalanító folyamatok során néhány nap alatt távozik a testből. A folyékonnyá vált zsírsejtek a nyirokrendszeren át a májba kerülnek, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel távozik a szervezetből. Ahol elpusztulnak a zsírsejtek, ott újak nem képződnek, vagyis a fogyás tartós és nincs visszahízás.

MIÉRT VÁLASZD A KAVITÁCIÓT:

 • Nincs visszahízás
 • Műtét, fájdalom nélkül érheted el a kívánt hatást
 • Célzottan onnan fogysz, ahonnan szeretnél
 • Hetente alkalmazható

A siker elérése érdekében elengedhetetlenül fontos a megfelelő folyadék fogyasztás. A napi 3 liter folyadékra a szervezetnek a zsírok-salakanyagok tökéletes kiürítése miatt van szüksége, ennek hiányában sajnos előfordulhat, hogy a felszabadult zsír egyéb testtájékon épül vissza az ott található zsírsejtekbe. Ennek érdekében kezelés után 24 órás cukor- és szénhidrát mentes diétát javaslunk, illetve a nyirokmasszázs gép használatát. A kezelés utáni napokban a sportolás nagyban serkenti a kiürülést, ami akár egy 30 perces gyaloglás is lehet.

ELLENJAVALATOK:

 • Várandós, szoptató nők
 • Menstruáció
 • Epilepszia
 • Súlyos szív és érrendszeri, keringési betegségben szenvedők
 • Pacemaker
 • Máj- vagy vesebetegség
 • Erős cukorbetegek
 • Kezelendő területen: gyulladás, bőrprobléma, reuma, beépített fém
 • 18 év alattiak
 • Rákos betegek (5 év tünetmentesség)Időtartam: 10-20 perc
Ajánlott alkalmak: 8-10
Ajánlott gyakoriság: hetente

ÁRAK

Kis területen (pl.: karok, térd) 3 500 Ft
Nagy területen (pl.: has, derék, fenék, combok elöl, combok hátul) 5 000 Ft

EXTRA Zsírbontás – Kavitáció, radiofrekvencia
 
Kis területen (pl.: toka, karok, térd) 6 000 Ft
Nagy területen (pl.: has, derék, fenék, combok elöl, combok hátul) 8 000 Ft
A kezelés mellé ajánlott nyirokmasszázs 3 500 Ft
BÉRLETEK  
4 alkalom kavitáció+rádiófrekvencia+nyirokmasszázs
Kis területen (pl.: toka, karok, térd) 30 000 Ft
Nagy területen (pl.: has, derék, fenék, combok elöl, combok hátul) 40 000 Ft

 

KÉRJ IDŐPONTOT MOST:

+36 70 423 7763