RÁDIÓFREKVENCIÁS ARCFESZESÍTÉS

A Kollagén a bőrünk kötőszövetének egyik legfontosabb összetevője, mely a bőr rugalmasságáért, feszességéért felel. Az idő előrehaladtával és a fénykárosodás eredményeképpen a szervezetünkben található kollagén mennyisége csökken, így bőrünk rugalmassága romlik, ráncok jelennek meg a bőr felszínén és arcbőrünk megereszkedik. A rádiófrekvenciás arcfeszesítés segítségével a bőr természetes kollagén termelése fokozható.

Lényege, hogy a közvetített energia képes átépíteni a bőr mélyebb, kollagénnel átszőtt kötőszöveti rétegét anélkül, hogy a bőr felületén bármilyen látható, vagy érezhető sérülést okozna. A rádiófrekvencia által kiváltott hőhatás a már meglévő kollagén rostokat feszesíti, és beindítja a kötőszövet regenerálódását, továbbá élénkíti az anyagcsere-folyamatokat, növeli a sejtek biokémiai aktivitását, gyorsítja a vér- és nyirokkeringést, felszabadulnak a lerakódott méreganyagok, javul az oxigenizáció. A rostok a meleg hatására összerándulnak , ennek következtében a bőr azonnal megfeszül. A bőr újabb, rugalmasabb kollagén rostokat képez, így a kezelt bőr teljesen átépül, hatására egy fiatalosabb és feszesebb bőrfelület jön létre, a mimikai ráncok mélysége csökken, az apróbb ráncok kisimulnak.

A KEZELÉS MENETE:

 • Tisztítás
 • Rádiófrekvenciás kezelés: a kezelés során a bőrre hyaluronsavas szérumot viszünk fel, majd körkörös mozdulatokkal a kezelőfej segítségével a bőrt 40-41 fokra melegítjük.
 • Nyugtatás-hűtés: Hidratáló-nyugtató maszk alkalmazása

A kezelést követően a bőr enyhén pirosas lesz. Sminkelés lehetséges, de nem ajánlott. A kezelések utáni napokban fontos a nap kerülése, magas faktorszámú fényvédő használata, az uszoda, szaunázás, forró fürdőzés kerülése.

KEZELÉS EREDMÉNYEI

 • A bőr újabb, rugalmasabb kollagén rostokat hoz létre.
 • Az arcbőr feszesebbé, tömörebbé válik.
 • A laza, megereszkedett bőrnek tartása lesz.
 • A vonások kisimulnak, a ráncok mélysége csökken.

Az eredmények már a kezelés napján láthatóak. A bőr kisimul, feszesebbé, simábbá válik. A bőr rétegei fokozatosan megújulnak, a kollagének újratermelődnek, így aztán maximális eredmény érhető el 2-6 hónapon belül. A bőr állapotától függően akár három évig is fenntartható az elért eredmény. A megfelelő számú kúra után ismétlő kezelések javallottak. A kúra 4-6 kezelésből áll, heti egyszeri rendszerességgel. A kezelés hyaluronos szérum bevitellel kombinálva eredményesebb.

ELLENJAVALLATOK:

 • Szív pacemakerrel rendelkezőkön vagy szívprobléma esetén.
 • Epilepszia vagy hasonló állapot gyanúja vagy diagnosztizálása esetén.
 • Daganatos megbetegedés esetén.
 • Bőrgyógyászati probléma, lázas állapot vagy herpeszes betegség esetén.

Időtartam: 30 perc
Ajánlott alkalmak: 4-6
Ajánlott gyakoriság: hetente

ÁRAK

Teljes Arc 5 000 Ft
Teljes Arc hyaluronos szérummal 7 500 Ft
Nyak 3 000 Ft
Nyak hyaluronos szérummal 5 500 Ft
Dekoltázs 5 000 Ft
Dekoltázs hyaluronos szérummal 7 500 Ft
Teljes Arc+Nyak 7 500 Ft
Teljes Arc+Nyak hyaluronos szérummal 10 000 Ft
Teljes Arc+Nyak+Dekoltázs 10 000 Ft
Teljes Arc+Nyak+Dekoltázs hyaluronos szérummal 12 500 Ft

 

KÉRJ IDŐPONTOT MOST:

 
+36 20 252 5596