MI IS AZ A HIFU KEZELÉS?

HIFU mikrofókuszált ultrahangos bőrfiatalító kezelés eredményessége abban rejlik, hogy az eddig használt non-invazív technológiákkal szemben sokkal gyorsabban és sokkal mélyebben, három rétegben (1,5mm 3mm 4,5mm mélységben) nyújt megoldást az idő múlásával megjelenő bőrproblémákra. A kollagén rostok száma a 30-as életéveinkben csökkenni kezd. Ezt a csökkenést tudjuk megakadályozni a kollagén és elasztin termelődés beindításával. Ultrahangos technológiát alkalmaz, és egyszerre több folyamat megy végbe a bőrben. A nagy intenzitással besugárzott ultrahangos fókuszpontok olyan finom sérüléseket hoznak létre a kollagén rostokban, melyek beindítják a szervezet kollagén és elasztin termelését. A hatás pedig tömörebb, erősebb és sugárzóbb bőr. Ezért már EGYETLEN alkalom után is látványos és egyértelmű az eredmény.

 

A DermaGlowban szakképzett HIFU specialistáink nagyszerű kezelést biztosítanak. Megbízható, igazi HIFU géppel dolgoznak, ami az eredményességet, és biztonságot garantálja. A tökéletes HIFU kezelésnek azonnali hatása van, ami hónapok alatt még javulni fog.

HIFU KEZELÉS HATÁSAI A BŐRRE:

  • Beindítja a kollagén újratermelődését, csökkenti a ráncokat.
  • Beindítja az elasztin termelődését, feszesebb, tömörebb, ruhalmasabb lesz a bőr.
  • A kötőszövet-izom határt eléri, így megelemi az arcot.
  • Javítja a bőr alátámasztását.

Visszanyerheti bőrének évekkel ezelőtti fiatalabb, rugalmasabb változatát!

EGYETLEN kezeléssel már magabiztosabb és sugárzóbb lehet, amit mások is észre fognak venni. A HIFU mikrofókuszált ultrahangos kezelés fiatalít, leállítja egy időre az öregedést, majd késlelteti az öregedési folyamatot. A hatás nem tűnik el, hanem természetes és tartós. Más eljárásokkal ellentétben a HIFU jut a legmélyebbre, és éri el a fókuszpontokban a kollagén denaturációhoz szükséges 60-70 fokot és jár a legkevesebb kockázattal. A kezelést még különlegesebbé teszi az a tény, miszerint hatására a fiatalodás még 5-6 hónapig folytatódik, és a kollagén folyamatos termelődése mellett kb. ekkora alakul ki a végleges eredmény.

MIÉRT EZT VÁLASSZUK?

  • EGYETLEN kezelés elegendő belőle.
  • Hatékony, és látványos.
  • Egyértelmű eredményeket mutat.
  • Nincs vágás, idegen anyag, a saját szervezet termeli meg természetes módon a kollagént, így az eredmény is természetes lesz.
  • Tartós.

A KEZELÉSRŐL:

Minden esetben INGYENES konzultáció előzi meg, amikor átbeszéljük a kezelés menetét, az egészségügyi adatlap kitöltésre kerül, hogy kizárjuk az ellenjavallatokat. A kezelés enyhe szúró, meleg érzéssel, és kellemetlenséggel járhat. Érzékenyebbeknek fájdalomcsillapító bevételét javasoljuk. A kezelést követően figyelni kell 1 hétig a fokozott napozás kerülésére, pár napig a szaunázás, izzasztó edzés, forró fürdő hanyagolására. 1-2 hétig érzékeny lehet tapintésra a csontok mentén, így durva radírozás és hámlasztás elhagyását ajánljuk ez idő alatt.

Aki csak a saját szemének hisz:

ÁRAK

Szemhéj lifting 35 000 Ft
Szem alatti terület és szarkaláb kezelése 52 000 Ft
Teljes szemkörnyék kezelése 60 000 Ft
Teljes szemkörnyék és homlok kezelése 90 000 Ft
Homlok kezelése 45 000 Ft
Orca kezelése 70 000 Ft
Teljes arc kezelése 150 000 Ft
V vonal kezelése(Toka+Állvonal) 90 000 Ft
Teljes Arc és toka kezelése 187 000 Ft
Toka kezelése 55 000 Ft
Nyak kezelése 75 000 Ft
Teljes arc, tok és nyak kezelése 262 000 Ft
Dekoltázs kezelése  95 000Ft

KÉRJ IDŐPONTOT MOST:

+36 20 252 5596